17 feb 2005, 22:00

Затвори очи 

  Poesía
951 0 4

Затвори очи…
Земята сутрин под нозете ни танцува,
а пък Небето не престава да трепти...
С игриви устни полъх листите целува
върху които с бели думи пишеш ти...

Затвори очи…
До теб душата ми не спира да пирува,
а пък сърцето ми се чувства като в Рай...
Блаженство в мислите от щастие царува,
а Любовта е видима - от край, до край...

Затвори очи…
Зората с огнени отблясъци рисува
върху платна обагрени до дъх с живот...
Чуй тишината, подсъзнателно ликува
и къса нежност, а пък думите - са плод...

Затвори очи…
Гравитационното поле над нас се срива
и ... като плът върху Земята не тежим...
Душата скитница е - пъргава и жива
и сме Любов! От корен, Път ще изградим!

Затвори очи ...
С Душа,
в Душата ти съм звън и те целувам ...

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря,
    че го почувствахте по този начин
    Благодаря ви и на тричките
  • Нежна,вълнуваща,истинска любов...мелодичен стих.

    Поздрави!
  • голяма, видима и непресъхваща любов извира от душата ти...
  • Страхотно е! Браво, много ми хареса стихчето...Продължавай все така
Propuestas
: ??:??