11 feb 2008, 11:51

Затвори очи 

  Poesía » De amor
736 0 10

Затвори очи и ме погледни със сърцето си,

надникни в душата ми и се слей с мен.

Погледни ме! Това съм аз.

Без лъжи и преструвки. Сега съм истинска.

 

Затвори очи и ме погледни със сърцето си,

надникни в душата ми и се слей с мен.

Усещаш ли болката? Изгаря ме!

Превръща всичко в пепел - и мислите,и спомените,и мечтите ми...

 

 Затвори очи и ме погледни със сърцето си,

надникни в душата ми и се слей с мен.

Укроти болката. Тацувай с мечтите ми.

Бъди лъжата, която ще облека утре.

 

 

 

© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??