11.02.2008 г., 11:51 ч.

Затвори очи 

  Поезия » Любовна
737 0 10

Затвори очи и ме погледни със сърцето си,

надникни в душата ми и се слей с мен.

Погледни ме! Това съм аз.

Без лъжи и преструвки. Сега съм истинска.

 

Затвори очи и ме погледни със сърцето си,

надникни в душата ми и се слей с мен.

Усещаш ли болката? Изгаря ме!

Превръща всичко в пепел - и мислите,и спомените,и мечтите ми...

 

 Затвори очи и ме погледни със сърцето си,

надникни в душата ми и се слей с мен.

Укроти болката. Тацувай с мечтите ми.

Бъди лъжата, която ще облека утре.

 

 

 

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??