13 ene 2008, 21:45

Завещанието... (В памет на Омар Хайям)  

  Poesía » Formas orientales
583 0 4

рубая

 

Преди векове мъдрец топеше перо в мастило

и замислено редеше стихове лекокрили.

Пишеше за обич, звезди и вино, а на нас завеща:

- Обичайте живота, мои приятели мили!

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??