13.01.2008 г., 21:45 ч.

Завещанието... (В памет на Омар Хайям)  

  Поезия » Източни форми
582 0 4

рубая

 

Преди векове мъдрец топеше перо в мастило

и замислено редеше стихове лекокрили.

Пишеше за обич, звезди и вино, а на нас завеща:

- Обичайте живота, мои приятели мили!

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??