Jan 13, 2008, 9:45 PM

Завещанието... (В памет на Омар Хайям)  

  Poetry » East forms
585 0 4

рубая

 

Преди векове мъдрец топеше перо в мастило

и замислено редеше стихове лекокрили.

Пишеше за обич, звезди и вино, а на нас завеща:

- Обичайте живота, мои приятели мили!

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??