14 sept 2024, 8:45

Заветност 

  Poesía
20 0 0

                 З А В Е Т Н О С Т

 

Актуалното настояще е трансмисия,

която предава относителната автентичност на миналото,

към перспективата на евентуални бъдещи мигове,

с усета за първичната сила на героичната им сюблимност.

 

Холистичната компактност на органите и системите в тялото

е проекция на Космичната Иманентност

във Времето и Пространството с идея за организирана цялостност,

движеща се мощно в Безкрая на Божествена Вечност...

 

09.09.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??