В сърцето ти се скрива любовта ми
и повече не искам да обичам.
В сърцето ти се скри и песента ми,
а себе си на болката обричам.
В сърцето ти се скрива днес смехът ми
и няма вече с теб да се засмея.
В сърцето ти се скрива и стихът ми
и аз завинаги ще занемея.
В сърцето ти тъгата ми се скрива
и тъжна аз завинаги оставам.
Не искам тъжен ти да си отиваш-
усмивките на тебе подарявам.
В сърцето ти се скриха мойте мисли.
Безпаметна, безмислена оставам.
Дано ти липсвам! О, дано ти липсвам!
А спомените аз ти подарявам.
В сърцето ти ще скрия самотата,
дълбоко в него скривам свойта рана.
В сърцето ти се скрих и аз самата.
Дано, дано там винаги остана!
© Роза Василева Todos los derechos reservados
Много ми хареса!
Браво!!!