11 nov 2008, 22:16

Завинаги - написано със сълзи 

  Poesía » De amor
807 0 3
 

Господи, колко студени са твоите длани,

колко са бледи страните ти нежни.

Едва дочувам в гърдите ти дихание

и главата си в безсилие навеждаш.

 

Как да те гледам такава? Невъзможна.

Толкова различна бе до вчера. И преди.

В мълчание кънти мисълта ти тревожна

и аз виждам толкоз ясно колко те боли.

 

И зная, зная, че не бих се справил както ти,

нямам твоята сила и твоята вяра (за да остана).

Аз ще бягам, дори и никога забравил и

„завинаги" в мен шепот ще повтаря.

 

Онова „Завинаги", прочетено в твоите очи,

когато видях ги за последно... разплакани.

Така се справят мъжете със своите сълзи...

Бягат от това, което цял живот са чакали.

 

© Калоян Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??