22 mar 2011, 20:51

Завинаги твоя 

  Poesía » De amor
779 0 0

Завинаги твоя

Не се мъчи! Не се бори със себе си,

не можеш да убиеш Ти... Любов такава!

В сърцето си ме запази, в душата си ме заключи...

И отнеси ме с тебе във безкрая...

на неизвестното си Бъдеще!

Не се мъчи! Не се бори,

а остави ме в тебе да Живея...

тъй както Ти - във мене ще Живееш Вечно!

Не се бори, а запази ме...

за себе си ме запази, Любими...

Единствена, Неповторима...

със себе си вземи ме!

Не ме прогонвай - Запази ме,

защото моята Любов ще ти е нужна, знай!

Когато трудно ти е и си сам...

когато чувстваш се неоценен и неразбран,

пусни ме да изляза, мило...

и с Любовта си сили да ти дам!

Защото знай, Любими - дори далеч от мен да си,

Аз Винаги ще бъда с Теб... във Теб!

Затуй не се измъчвай... и не се бори...

Обичам те и затова аз няма да ти преча

да следваш своите мечти и своя път!

Боли ме, но и с тази болка Те Обичам...

аз знам... и ти се чувстваш като мен!

Обичаш ме, но със това се бориш,

защото знаем...

с мен... не можеш да останеш!

Не се измъчвай, Обич моя... и не се бори...

В Сърцето си ме Запази,

в Душата си ме Заключи...

Единствена и Неповторима...

За Теб... Завинаги Твоя!!!

 

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??