27 ene 2010, 20:12

Завист 

  Poesía
739 0 4

Завистниците вкупом възроптаха,
че някой си намерил малко щастие!
В черупките си тесни пак се свряха,
за да нахранят своето нещастие.

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??