7 jul 2010, 10:10

Завладян от вълната 

  Poesía
486 0 2

Високи сини планини,
за нас полицията бди.
Навсякъде е на талази
не мрази, а народа пази.

Бандитите ги хвана страх,
ченгета има между тях.
Корупцията се погази...
Полиция реда ни пази.

На всяка крачка полицай.
Животът тук е като в Рай.
Защо са Натовските бази, 
Полицията щом ни пази?

Върви народът възроден,
оварден яко всеки ден.
Роди се химн с опасни фрази,
нали полиция ни пази.

И кризата я хвана страх.
Не идва тук заради тях,
а бродела в различни фази,
но тук полиция ни пази!

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??