14 ene 2017, 12:55

Завой 

  Poesía » De amor
218 0 0

Направи завой 
и повече недей да питаш 
дали ми се спи,
в колко съм станал,
беше ли ми студено снощи,

когато те нямаше,
какви цигари не пуша,
колко още остава до края ни,
просто обърни нещата наопаки
и не ми пожелай лека нощ.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??