12 oct 2021, 16:48

Завръщам се София, завръщам се... 

  Poesía » Verso libre, Otra
368 0 0

Завръщам се София, завръщам се.. 

С мъка те напуснах, породено от разходи и безделие. 

 

Завръщам се София, завръщам се... 

С нови сили и борбен дух, не ще се откажа вече.

 

Завръщам се София, завръщам се...

С надеждата, че със знания ще ме дариш,

за да се справя с този жесток свят.

 

Завръщам се София, завръщам се... 

Мъдростта ми дари, че злото у хората срещу мен, аз да победя. 

 

Завръщам се София, завръщам се... 

Образование на да децата ми да подариш, 

за да бъдат успешни и щастливи със себе си. 

 

Завръщам се София, завръщам се...

Защото ти ме направи силен и отговорен човек, който знае как да реализира своите желания. 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??