Завръщам се София, завръщам се..
С мъка те напуснах, породено от разходи и безделие.
Завръщам се София, завръщам се...
С нови сили и борбен дух, не ще се откажа вече.
Завръщам се София, завръщам се...
С надеждата, че със знания ще ме дариш,
за да се справя с този жесток свят.
Завръщам се София, завръщам се...
Мъдростта ми дари, че злото у хората срещу мен, аз да победя.
Завръщам се София, завръщам се...
Образование на да децата ми да подариш,
за да бъдат успешни и щастливи със себе си.
Завръщам се София, завръщам се...
Защото ти ме направи силен и отговорен човек, който знае как да реализира своите желания.
© Yoana Stamatova Все права защищены