И дочаках мига
да се срещнем отново,
да ме сгряваш без мяра,
да се любим без слово....
Запазил от далеко
топлината си цяла
в дни мразовити
до край оцеляла.
На прага застана
с любовта си боса,
която не исках
като кръст да нося,
с любовта си вехта
от мен обругана,
любовта твоя - незарастваща рана....
© Nina Toshich Todos los derechos reservados