3 feb 2006, 0:57

Завръщане 

  Poesía
1181 0 4

                                                                       На Венци(08.01.2007г.)

Ще бъдеш там във всеки залез и във всеки изгрев....
В гъсеница или листо,
или в  земното кълбо...
Ще бъдеш дух, безкрайно скитащ и самотен...
Ще идваш тихо в съня ми кротък,
а аз ще чакам твоето завръщане.
Ще бродя, тихичко ще шепна на сезоните за нашата любов....
А те ще мълчат унесени,  ще винят суровия живот.... 
Идваш и отново тръгваш, потъваш някъде из вечността...
След изгрева отново мръква, тръпнеща очаквам те в съня.
Не си отивай,остани или със теб вземи ме,
ала силуетът ти мълчи.... 
Но мрака се загубва само тихичко-
"Обичам Те!" 

© Васи Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??