19 abr 2014, 22:44

Завъртя се вселената... 

  Poesía » Versos blancos
448 0 0

 

 

Завъртя се Вселената,

Животът препусна

през мен в див галоп...

Дали още съм тук?

А била ли съм някога?...

На парченца разкъсана,

аз летя из всемира

и отговор търся...

Пищи тишината,

очите ми бликат

в горещи вълни.

Заливат ме цяла

и аз се оглеждам –

Надеждата в мене

надига криле,

размахва...

и литва напред!

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??