12 dic 2014, 21:09

Здравей, есен 

  Poesía » Del paisaje
821 0 1

Здравей есен, добре си дошла,

изтъкана от златна премяна,

пребоядисала всичко, гори и поля,

а неискаща нищо в замяна.

 

Здравей есен, аз ти пиша сега

и изпращам ти слънчев привет,

със есенно слънце и много усмивки,

най-пъстрия за  тебе букет.

© Илия Левков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??