12.12.2014 г., 21:09 ч.

Здравей, есен 

  Поезия » Пейзажна
755 0 1

Здравей есен, добре си дошла,

изтъкана от златна премяна,

пребоядисала всичко, гори и поля,

а неискаща нищо в замяна.

 

Здравей есен, аз ти пиша сега

и изпращам ти слънчев привет,

със есенно слънце и много усмивки,

най-пъстрия за  тебе букет.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??