Посветено на Ники - Безкомпромисен (Никой)
Приятелю Ники,
В деня на твоя 18-ти рожден ден искам да бъда първата, която ти поднася най-топлите и приятелски пожелания за красиво и пълноценно изживян живот. Нека щастието и късметът бъдат твои верни сподвижници. Бъди здрав, весел и успявай във всяко начинание. Ние, твоите приятели, ще бъдем винаги до теб. Вдигам наздравица за един пълнолетен, красив и талантлив мъж!
С обич!
Весела ЙОСИФОВА
Здравей, Приятелю!
Как си, вече на осемнадесет.
Животът отваря си портите
пред тебе широко.
По калдъръмени пътища
ще се опитва
да спъне походката ти.
Весело си подсвирквай,
когато
трябва да ги прескочиш.
Здравей, Приятелю!
Родените на четиринадесетия
от февруари
с любов са белязани -
Свети Валентин
закачливо им праща
розови сърчица
и неземни радости.
Когато обаче са тъжни,
Зарезан ги зарежда опияняващо
с пенливи чувства
догоре.
Здравей, Приятелю!
Как си, вече на осемнадесет.
Животът отваря си портите
пред тебе широко.
Наздравица вдигам
за новите ти простори!
И нека винаги съдбата
да пълни със щастие
чашата ти догоре!
Музикален поздрав Музикална наздравица!
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
Това е наистина много мило!
Съжалявам, че го прочетох със закъснение...
Прегръщам те!
Благодаря и на всички останали за пожеланията!
Ники!