17 nov 2018, 21:01

Здравей самота 

  Poesía » Otra
520 0 1

Тя беше тиха...

Влизаше на пръсти.

Прегръщаше ме силно,

просто като жена.

 

Тя беше вярата!

Когато губех

и частица дори -

от своята.

 

Споделяше мъдрости,

но съдейки безспир...

Носеше и усещане 

за свобода.

 

Беше хубава жена!

И сила велика - на битието.

Беше мъдра.

Не знаеше само

какво - Е!

 

Беше прозрение!

Но, така и тя

и днес дори -

не ме разбра!

 

Тлее сърцето ми.

Свива се и се губи...

Уморено е.

 

Уморено -

от несправедливост.

И най- фаталното

усещане.

 

Тогава,

нека пребъде

това, което

Е!

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??