29 jun 2016, 7:56

Здравословно 

  Poesía
647 1 1

Живея здравословно:

отбягвам пошли хора,

не доливам гордост,

не консумирам злоба

и лъжите отказах от скоро.
Приемам смях със сълзи

сутрин на гладно. По много!

И любовни слади целувки.

(тях препоръчвам ги строго)

Щастие е моята диета

+ шепа слънчеви усмивки.

Здравословно така си живея

и го пожелавам на всички!

© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Точно така!
    Красив е този живот...и истински.
Propuestas
: ??:??