29.06.2016 г., 7:56 ч.

Здравословно 

  Поезия
556 1 1

Живея здравословно:

отбягвам пошли хора,

не доливам гордост,

не консумирам злоба

и лъжите отказах от скоро.
Приемам смях със сълзи

сутрин на гладно. По много!

И любовни слади целувки.

(тях препоръчвам ги строго)

Щастие е моята диета

+ шепа слънчеви усмивки.

Здравословно така си живея

и го пожелавам на всички!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Точно така!
    Красив е този живот...и истински.
Предложения
: ??:??