ЗЕЛЕНИ ТАНКОВЕ И СИВИ САМОЛЕТИ
Зелени танкове.
И сиви самолети.
Ракетите,
ненужно вирнали глави.
Към синьото небе,
което никога не ги приветства.
Сами.
И малко поочукани.
Със стари, избелели номера.
Надраскани от някого.
И непотребни.
Освен на малките деца,
които сочат ги със пръст,
ала не виждат
старите им рани от снаряди.
Приятели, разбирам ви.
И то добре.
На мене може да разчитате напълно.
И все пак радвам се,
че срещаме се тук.
Да, само тук.
До скоро!
© Наследник на Куфара Todos los derechos reservados