Jan 10, 2010, 5:56 PM

Зелени танкове и сиви самолети 

  Poetry
564 0 0

ЗЕЛЕНИ ТАНКОВЕ И СИВИ САМОЛЕТИ

 

Зелени танкове.

И сиви самолети.

Ракетите,

ненужно вирнали глави.

Към синьото небе,

което никога не ги приветства.

Сами.

И малко поочукани.

Със стари, избелели номера.

Надраскани от някого.

И непотребни.

Освен на малките деца,

които сочат ги със пръст,

ала не виждат

старите им рани от снаряди.

 

Приятели, разбирам ви.

И то добре.

На мене може да разчитате напълно.

И все пак радвам се,

че срещаме се тук.

Да, само тук.

 

До скоро!

 

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??