Ти имал ли си друг живот,
съдбата ти е просто всичко,
не можеш да потънеш в гроб,
пък болката приемаш лично.
Не искаш да останеш тук
с дузината фалшиви хора,
щом все ще си от тях оплют,
а крилете си не ще разтвориш.
Ти вдигал ли си своя тост,
така че да те видят всички,
прости си, че си земен гост
и отново себе си ще заобичаш!
© Аз Todos los derechos reservados