20 mar 2019, 0:00

Земята 

  Poesía » De humor
651 1 0

Туй всеки здравомислещ знае.

Земята с форма на катма е.

С други думи Земята

си е баш като катмата.

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??