20 ene 2013, 17:30  

Зима 

  Poesía
481 0 0

************

докоснах сянката ти и изчезна.

събудих се и те видях

отвътре.

разтапяш се като снежинка,

докосне ли те

светлина.

ще бъда твоя сянка,

за да запазя

същността.

 

© Тина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??