20.01.2013 г., 17:30 ч.  

Зима 

  Поезия
527 0 0

************

докоснах сянката ти и изчезна.

събудих се и те видях

отвътре.

разтапяш се като снежинка,

докосне ли те

светлина.

ще бъда твоя сянка,

за да запазя

същността.

 

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??