20 янв. 2013 г., 17:30  

Зима 

  Поэзия
483 0 0

************

докоснах сянката ти и изчезна.

събудих се и те видях

отвътре.

разтапяш се като снежинка,

докосне ли те

светлина.

ще бъда твоя сянка,

за да запазя

същността.

 

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??