ЗИМА
Децата тръгват на пързалка
ледена, забавна и със смях обзета.
Мъничко момиче падна и бързо се оплака.
Шейната на децата е като комета.
Снежинките падат леко
и одеяло правят на семената -
а то е меко, меееко...
А в къщата децата украсяват си елхата!
Ралица Костова
© Ралица Костова Todos los derechos reservados