21 янв. 2010 г., 20:57

Зима 

  Поэзия » Для детей
435 0 0

 ЗИМА

 

Децата тръгват на пързалка

ледена, забавна и със смях обзета.

Мъничко момиче падна и бързо се оплака.

Шейната на децата е като комета.

 

Снежинките падат леко

 и одеяло правят на семената -

а то е меко, меееко...                                      

А в къщата децата украсяват си елхата!                             

                                           Ралица Костова

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??