26 nov 2015, 22:08

Зима 

  Poesía
535 0 1

Няма никой в тези думи
сякаш са снежинки бели,
падат на земята и се губят,
локвите от гняв немеят.
Празна чаша е надеждата
ще е люта тази зима
вино, пепел, огън, топло
само докато те има.
Зима.

 

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??