Nov 26, 2015, 10:08 PM

Зима 

  Poetry
532 0 1

Няма никой в тези думи
сякаш са снежинки бели,
падат на земята и се губят,
локвите от гняв немеят.
Празна чаша е надеждата
ще е люта тази зима
вино, пепел, огън, топло
само докато те има.
Зима.

 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??