26 нояб. 2015 г., 22:08

Зима 

  Поэзия
543 0 1

Няма никой в тези думи
сякаш са снежинки бели,
падат на земята и се губят,
локвите от гняв немеят.
Празна чаша е надеждата
ще е люта тази зима
вино, пепел, огън, топло
само докато те има.
Зима.

 

© Наталия Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??