25 may 2013, 11:37

Зима 

  Poesía » De amor
414 0 0

Вървим с нея

ръка за ръка.

Тя - студена и вглъбена,

аз - до полуда влюбена.

И няма други, само аз и тя

в очакване на пролетта.

Държи сърцето ми с ледени ръце,

гали бузите ми леко,

като със перце.

Сбогува се, но ми се зарича,

че ще дойде пак

и пак ще ме обича,

когато мине есента.

© Нелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??