14 feb 2020, 10:51

Зима 

  Poesía » Civil
460 0 0

Всичко спи в студената нощ,

съвестите се не събуждат,

а корупция шири се йощ

и никой от своите не осъждат.

 

И статуквото си продължава,

керванът си върви, кучето си лае,

всеки гледа сал да оцелява,

а за общото нехае.

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??