14.02.2020 г., 10:51 ч.

Зима 

  Поезия » Гражданска
455 0 0

Всичко спи в студената нощ,

съвестите се не събуждат,

а корупция шири се йощ

и никой от своите не осъждат.

 

И статуквото си продължава,

керванът си върви, кучето си лае,

всеки гледа сал да оцелява,

а за общото нехае.

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??