10 dic 2021, 10:31

Зима 

  Poesía » Para niños
808 2 7

Скок - подскок сиво зайче!

Хврък - подхврък пиле вранче!

Всичко вън е чистичко и бяло,

сгушено под топло одеало.

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??