22 nov 2005, 0:45

зима 

  Poesía
966 0 4
Треперя. Не просто от студ
А от това, че в дните зимни
Постепенно превърнах се в луд
И май вече не помня причината.

Великите пости настанаха.
Ти ми каза и аз осъзнах,
Че очите ти нещо очакваха.
Съжалявам. Сега дойде зимата.

Това е. Това ли е? Краят?!
Но в сковани от студ автобуси,
Но в замръзнали, бавни трамваи,
Още мисля за тебе. Понякога.

И когато ледът се стопи
(между нас казано: ще рече никога),
Тогава ще си проличи
Под снега една дума: завинаги.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е яко!!! Брависимо!
  • Хихихи :изчервява се:
  • Поздрави и от мен. Аз зная, че ти не си момче с характер(и ти знаеш защо), но стихотворението си го бива.
  • Интересно звучи Личи си, че си момче с характер, което ме радва
Propuestas
: ??:??