28 nov 2018, 10:59

Без моето слънце 

  Poesía » De amor
472 0 0

Зад облак слънце се скри,

болка в сърце се появява.

Без теб не мога, разбери,

но душа напразно се надява!

 

Идва тъжна зима,

вятър студен бучи.

Далеч си ти, любима,

слънце залезе, чезнат лъчи.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??