28.11.2018 г., 10:59 ч.

Без моето слънце 

  Поезия » Любовна
467 0 0

Зад облак слънце се скри,

болка в сърце се появява.

Без теб не мога, разбери,

но душа напразно се надява!

 

Идва тъжна зима,

вятър студен бучи.

Далеч си ти, любима,

слънце залезе, чезнат лъчи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??