21 mar 2008, 10:33

Зимен полет 

  Poesía » Otra
660 0 1

ЗИМЕН ПОЛЕТ

Студът пронизва моите криле,

но знам, че няма накъде да бягам.

Усещам, слабо вече бие летящото сърце,

започвам да се изтощавам.

Не гледам аз надолу, ала зная,

че зимата на никой не прощава.

Ако падна аз от полета си бавен,

не ще мога веч да се изправя.

Ще лежа смирен и буден

върху безчувствената, покрита със студена кръв скала,

и ще умирам бавно, бавно,

без надежда някога да полетя...

© Габи Кожухарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Лети,мила!
    В полета е твойта сила..
    а мислите за мрачните скали,
    преодолей и...забрави!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??