19 ene 2016, 7:51

Зѝмен рай 

  Poesía » Para niños
465 0 0

Белия кожух

Баба Зима пак

си с радост наметна,

 

за да зачервѝ

с дъхав пухкав сняг

личицата

на децата!

 

 

Белия кожух

Баба Зима пак

бързо взе, че

си облече

 

и за миг събра

детския рояк

и Рай зѝмен спретна!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??