6 ene 2011, 19:48

... зимна експресия... 

  Poesía
844 0 20



 ... зимна експресия...



Ще се връщаш…
Люшнат от пламъка
на сподавеното желание.
Стръкче съм. Посято на камък.
И чакам Небесно послание.

Плаче Вятърът…
И небето със смерч посича.
На колене буките падат.
Аз съм права. И те обичам.
Бяла смърт…?! Не!
Вечен огън…
И клада…

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??