29 nov 2013, 15:22

Зимна идилия 

  Poesía » Otra
376 0 0

Зимна идилия

Изчуруликвайки нахално
няколко зимни нотички,
чорлави врабчета
се гонят по клонките.
Котка прибяга, куче излая.
Тази пухкава зимна идилия
с танцуващи снежинки.
Онзи невероятен пукот
на съчките в камината.
И топлината на лумналия огън.
зимна идилия със стоплени мигове
и две горещи сърца,
пощурели от обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??