26 dic 2017, 20:09

Зимна приказка 

  Poesía » De amor, Verso acróstico
659 0 2

Зимата дойде.

И светът се промени.

Мраз скова земята.

Навсякъде всичко побеля.

А в моето сърце огънче гори.

Приятно грее.

Разчувствах се.

И почнах да мечтая.

Как един ден ще срещна любовта.

Аз вярвам в своята съдба.

Знам че тя ще ми помогне.

Като в приказката за любовта.

Аз няма да спра да мечтая.

© Наско кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??