25 oct 2016, 12:34

Зимна снимка 

  Poesía » Del paisaje
582 1 4

Кръстоса небето

невидими облаци

и падна челото

му ниско над нас.

И сякаш отгоре

от хиляди провлаци

изплува лицето

на зимен атлас.

 

И топли снежинки

от там се отрониха –

в земята забиха

студени ками.

И стъпки – два чифта –

натам се догониха,

за да се потоплят

на воля сами.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??