1 nov 2006, 0:10

Зимно 

  Poesía
545 0 6

Сядай. Наливай си вино.

Бъди ми на гости - в сърцето.

В душата ми спри да починеш,

със кръвта ми измий си ръцете.

Нахрани се обилно със спомени.

После - няма да има

какво да ти дам.



Проскърцва нащърбена зима

навънка... и в мен.

© Адриана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??